Đề Xuất 5/2022 # Bài Tập Tiếng Anh Lớp 12 Unit 2 Có Đáp Án # Top Like

Xem 14,058

Cập nhật nội dung chi tiết về Bài Tập Tiếng Anh Lớp 12 Unit 2 Có Đáp Án mới nhất ngày 28/05/2022 trên website Expressrotaryhotpot.com. Hy vọng thông tin trong bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu ngoài mong đợi của bạn, chúng tôi sẽ làm việc thường xuyên để cập nhật nội dung mới nhằm giúp bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Cho đến nay, bài viết này đã thu hút được 14,058 lượt xem.

--- Bài mới hơn ---

  • Unit 8. Films. Lesson 2. A Closer Look 1
  • Đáp Án Vở Bài Tập Sinh Học 6
  • Giải Vở Bài Tập Toán 4 Bài 64: Luyện Tập
  • Đầu Năm… Rộ Bói Toán, Xin Xăm
  • Đề Thi, Đáp Án Gợi Ý Môn Ngữ Văn Thpt Quốc Gia 2022
  • Bài tập tiếng Anh lớp 12 unit 2 có đáp án

    I.Complete these sentences with the correct form of the verb in the box.

    Confide determine maintain oblige pcede believe

    reject sacrifice conduct demand attract

    1.The negotiations have chúng tôi a positive manner.

    2.Many prisoners chúng tôi their cell for long periods of time.

    3.Verbs are chúng tôi the subject in English.

    4.Age and experience will be……………..factors in our choice of candidate.

    5………………your current weight through exercise and healthy eating is important.

    6.She……………..everything for her children.

    7.They chúng tôi sell their house in order to pay their debts.

    8.Customers have the right to……………..faulty goods and…………..a refund.

    9.I had always chúng tôi the idea of working abroad.

    10Scientists……………..a cure for the disease will be discovered soon.

    II.Complete these sentences, using the psent perfect, psent perfect progres-sive, past perfect or past perfect progressive.

    1.Maria chúng tôi a rented flat since returning to Liverpool. (stay)

    2.This was the first time we had been to the castle, even though we…………… Edinburgh a few times before. (visit)

    3.I did 20 lengths of the pool today. chúng tôi far since I was at school. (swim)

    4.Meg James……………..children’s stories for 10 years when she got her first book published. (write)

    5.Good, the noise……………… I can start concentrating on my work again. (stop)

    6.For some time Mark……………..about passing the exams and eventually decided to change the course he was taking. (worry)

    7.As house prices in the cities have risen, chúng tôi the Countryside. (move)

    8.My teacher was really annoyed with me. It was the third time I……………..

    Late for school that week. (arrive)

    9.I……………..and I feel exhausted. (swim)

    10.I……………..always……………..it would he easy to get a job, and was disappointed to be rejected. (believe)

    11.He……………..football all afternoon and needs a shower! (play)

    12.When I last saw John, chúng tôi was out of breath. (run)

    13.We……………..the car for 6 months before we discovered it was stolen. (own)

    14.I…………..this book on astrophysics for hours and I’m still only on page 6. (read)

    15………………ice cream since I ate too much and was sick. (like)

    III.Underline the correct alternatives.

    1.It’s not a deep cut but it is leaving / is going to leave a scar.

    2.Did you know I am going to buy / will buy a new car next week?

    3.’I’m not sure how I’ll get to the concert.’ ‘We can take you. We will pick / are going to pick you up at 8.00.’

    4.We get / are going to get our exam results on the 20th August.

    5.I’m sorry I can’t come for dinner. I am driving / will drive to York tonight.

    6.I have to go now. I am going to call / will call you back later today.

    7.Don’t go out now. I will serve / am serving lunch and it’ll be cold by the time you get / will get back.

    8.I think I will take / take an umbrella in case it will rain / rains.

    9.Unless help arrives within the next few days, thousands are starving / are going to starve.

    10.The concert starts / is going to start at 7.30 not 7.15 as it says in the program.

    11.Tonight France play/ are playing Germany in a match important for both teams.

    12.It’s unlikely that the government will accept / accept the court’s decision.

    IV.Complete these sentences with the future form (will + infinitive; the future continuous; the future perfect or future perfect continuous) and an appropri – ate verb: go, act, attend, revise, leave, do, finish, clear, be, close, jearn, put, sit, use, enjoy.

    1.Will you have lunch with me on 24th? – I’d love to, but I afraid I chúng tôi exam then.

    2.In a hundred years time chúng tôi Mars for their holidays.

    3.By the end of my university course I……………..1200 lectures.

    4.Without more cheap housing, chúng tôi village and find homes in town.

    5.Weather forecast says that the rain chúng tôi the morning and tomorrow……………..dry.

    6.I suppose by now chúng tôi Christmas and you……………..

    a rest.

    7.In two years time chúng tôi 50 years and show no sign of retiring from the theater.

    8.Don’t ring her up at 10 o’clock; chúng tôi children to bed. Ring later.

    9.This time next Monday chúng tôi a Paris café reading Le Figaro.

    10.I am confident that chúng tôi report before the end of the week.

    11.This book on Proust is really difficult. On Saturday chúng tôi for a month, and I’m still only half way.

    12.I……………..my car until next week so you can borrow it if you like.

    13.I’m enjoying the course. I……………..a lot by the time I’ve complete it.

    14.I’ve got an exam tomorrow, so I can’t come out tonight. chúng tôi evening.

    15.I’m late with my project. chúng tôi by the time we’re supposed to hand it in.

    V.Put the verb in the brackets into the correct form.

    1.Think carefully. I’m sure you……………..(remember) his name.

    2.On arrival at home I……………..(find) that she……………..(leave) just a few minutes before.

    3.He……………..(light) a cigarette and……………..(walk) to the door.

    4.I’m sorry I couldn’t stop when I……………..(see) you the other day. I……………..(catch) a train, so I was in a hurry.

    5.She……………..(sleep) for 10 hours! You must wake her.

    6.David……………..(repair) the TV set at the moment. He……………..(work) at it for one hour or so.

    7.Just as I…………..(leave) home for school the telephone……………..(ring).

    8.For the last six months I……………..(have) a job as a hospital porter.

    9.I suppose when I………..(come) back in two years time they……………..(pull) down all these old buildings.

    10.He……………..(leave) for London 2 years ago and I ……………..(not see) him since.

    11.At this time next week they……………..(sit) in the train on their way to Paris.

    12.My father……………..(fight) for four years in the last war.

    13.I’m taking my daughter out tonight. She……………..(not have) fun for a long time.

    14.After the guests……………..(leave) she……………..(go) back into the living room and……………..(switch) off the lights.

    15.I……………..(go) out to get an evening paper. – But it……………..(rain).

    Why don’t you wait until the rain……………..(stop).

    16.As the rain……………..(stop) at last, we decided to leave the shelter and walk on.

    17.They were the guests of honour, so we……………..(all/wait) for them.

    18.In a few years time we all……………..(live) in houses heated by solar energy.

    19.It……………..(snow) heavily for hours and when I went to the door I couldn’t open it.

    20.Mark……………..(not understand) the instruction, so he……………..(give) up trying to make the machine work.

    VI.Choose the correct answer.

    1.I’ll come to see you before chúng tôi the United States

    a.leave b. will leave c. have left d. am leaving

    2.My chúng tôi a job since he graduated from college.

    a.is looking b. looked

    c.was looking d. has been looking

    3.He……………..to London three times this year.

    a.has been b. was c. will be d. had been

    4.When I chúng tôi chúng tôi London.

    a.saw – has been living b. see – is living

    c.saw – was living d. have seen – lived

    5.Next weekend chúng tôi children to the zoo.

    a.take b. have taken

    c.will have taken d. are going to take

    6.I was sad when I sold my car chúng tôi for a very long time.

    a.am running b. were running

    c.have been running d. had been running

    7.His knowledge of languages and international relations…………….. in his

    psent work.

    a.aids b. aid c. have aided d. was aided

    8.By next month, chúng tôi the company for twenty years.

    a.will be working b. will work

    c.has been working d. will have been working

    9.The children……………..football in the pank when their father comes home.

    a.will play b. will be playing c. are playing d. would play

    10.By the age of 30,he……………..three best-sellers

    a.wrote b. has written c. was writing d. had written

    11.I have never player table tennis before. This is the first time chúng tôi play.

    a.try b. tried c. have tried d. am trying

    12.While her brother was in the army, chúng tôi him twice a week.

    a.was writing b. wrote c. has written d. had written

    13.Hurry up! Our chúng tôi 7 o’clock. We have just a little minutes.

    a.leaves b. is leaving

    c.will be leaving d. is going to leave

    14.The child is still ill but he……………..better gradually.

    a.gets b. is getting c. has gotten d. got

    15.Don’t bother her. chúng tôi violin lesson; she chúng tôi in the morning.

    a.takes – is taking b. takes – takes

    c.is taking – is taking d. is taking – takes

    16.I……………..an early night, but some friends called round.

    a.was going to have b. would have

    c.had had d. was having

    17.The existence of many stars in the chúng tôi to suspect that there may be life on another planet.

    18.The population of the chúng tôi a tremendous rate chúng tôi of control.

    a.has increased – are soon going to b. is increased – soon will be

    c.is increasing – soon will be d. has been increasing – are soon

    19.Medical chúng tôi ways to control, pvent and cure cancers.

    a.look b. are looking

    c.have looked d. had been running

    20.When I last saw John, chúng tôi was out of breath.

    a.was running b. ran

    c.has run d. had been running

    VII.Complee each of these sentences with an appropriate pposition.

    1.Do you believe……………..’contractual’ marriage?

    2.What first attract chúng tôi study of Buddhism?

    3.In the past, parents usually chúng tôi marriage of their children.

    4.A survey was made to determine the students chúng tôi and marriage.

    5.We’re studying the body’s immune chúng tôi virus.

    6.He is more chúng tôi people think about him than anything else.

    7.Few Asian students chúng tôi American students view that

    wives and husbands should share all thoughts.

    8.A happy marriage should be based……………..love

    9.There are differences and similarities……………..Vietnamese and American cultures.

    10.Let’s confine our chúng tôi problem of illegal drugs.

    VIII.Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first. Use the word(s) in brackets.

    1.I’ve arranged to have next week off work. (I’m)

    ………………………………………………………………………………..

    2.This time tomorrow we’ll be in the air over the Atlantic. (Flying)

    ………………………………………………………………………………..

    3.None of the guests will still be here tomorrow. (all)

    ………………………………………………………………………………..

    4.We’ll get to the theater after the beginning of the play. (by the time)

    ………………………………………………………………………………..

    5.Anderson is the winner of this year’s Grand Prix! (won)

    ………………………………………………………………………………..

    6.During my dinner, the phone rang. (while)

    ………………………………………………………………………………..

    7.When I finally go into hospital, I’ll have had a ten-month wait. (been)

    ………………………………………………………………………………..

    8.The parcel has been here for two hours. (arrived)

    ………………………………………………………………………………..

    9.Weeks passed as Karen lay in hospital. (for)

    ………………………………………………………………………………..

    10.Jack left the office before I arrived there. (when)

    ………………………………………………………………………………..

    11.There’s party at Mary’s house next Sunday. (having)

    ………………………………………………………………………………..

    12.Our twenty-fifth wedding anniversary is at the end of next year. (married)

    ………………………………………………………………………………..

    13.When she heard the results, Mary began to feel more confident. (since)

    ………………………………………………………………………………..

    14.The last time Nancy came here was in 1996. (since)

    ………………………………………………………………………………..

    15.I’ve only recently started wearing glasses. (until)

    ………………………………………………………………………………..

    Đáp án

    I

    1.conducted

    2.confined

    3.pceded

    4.determining

    5.maitaining

    6.sacrified

    7.obliged

    8.reject – demand

    9.attracted

    10.believe

    II

    1.has been staying (has stayed is also possible)

    2.had visited

    3.haven’t swum

    4.had been writing (had written is also possible)

    5.has stopped

    6.had been worring (had worred is also possible)

    7.have been moving (have moved is also possible)

    8.had arrived

    9.have been believed

    10.had always believed

    11.has been playing

    12.had been running

    13.had owned

    14.have been reading (have read is also possible)

    15.have not liked

    III.

    1.is going to leave

    2.am going to buy

    3.will pick

    4.get

    5.am driving

    6.will call

    7.am serving – get

    8.will take – rains

    9.are going to starve

    10.starts

    11.plays

    12.will accept

    IV

    1.will be doing

    2.will be going

    3.will have attended

    4.will leave

    5.will have cleared – will be

    6.will have closed – will be enjoying

    7.will have been acting/will have acted

    8.will be putting

    9.will be sitting

    10.will have finished

    11.will have been reading

    12.won’t be using/won’t use

    13.will have learned

    14.will be revising

    15.won’t have finished

    V

    1.will remember

    2.found – had left

    3.lit – walked

    4.saw – was catching

    5.has been sleeping

    6.is repairing – has been working

    7.has left – rang

    8.have had

    9.come – will have pulled

    10.left – haven’t seen

    11.will be sitting

    12.fought

    13.hasn’t had

    14.had left – went – switched

    15.am going – is raining – stops

    16.had stopped

    17.were all waiting

    18.will be living

    19.had been snowing

    20.didn’t understand – gave up

    VI

    1.a

    2.d

    3.a

    4.c

    5.d

    6.d

    7.a

    8.d

    9.b

    10.d

    11.c

    12.b

    13.a

    14.b

    15.d

    16.a

    17.b

    18.c

    19.b

    20.d

    VII

    1.in

    2.to

    3.on

    4.towards

    5.to

    6.about/for

    7.with

    8.on

    9.between

    10.to

    VIII

    1.I’m having/I’m going to have next week off work.

    2.This time tomorrow we will flying over the Atlantic.

    3.All of the guests will have gone/left by tomorrow

    4.By the time we get to the theater, the play will have begun.

    5.Anderson has won this year’s Grand Prix!

    6.While I was having my dinner, the phone rang.

    7.When I finally go into hospital. I’ll have been waiting for ten months.

    8.The parcel arrived two hours ago.

    9.Karen lay in hospital for weeks.

    10.When I arrived at the office, jack had left.

    11.Next Sunday Mary is having a party at her house.

    12.By the end of next year we will have been married for twenty five years.

    13.Since hearing the results Mary has felt more confident.

    14.Nancy hasn’t been here since 1996.

    15.I didn’t wear glasses until recently.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bài Tập Tiếng Anh Lớp 12 Unit 2 Cultural Diversity Có Đáp Án (4)
  • Quan Âm Đại Sỹ Ban Quẻ Xăm 41
  • Đáp Án Brain Out 2022 Cập Nhật Câu 225 2022
  • Đáp Án Game Brain Out Từ Level 101 Đến Level 200
  • Đáp Án Game Brain Out Đầy Đủ Nhất
  • Bạn đang đọc nội dung bài viết Bài Tập Tiếng Anh Lớp 12 Unit 2 Có Đáp Án trên website Expressrotaryhotpot.com. Hy vọng một phần nào đó những thông tin mà chúng tôi đã cung cấp là rất hữu ích với bạn. Nếu nội dung bài viết hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100